Salveaza spatiul cu un pat rabatabil

Cand spatiul nu te ajuta sa ai un design asa cum visai trebuie sa gasesti solutii practice. Se intampla si in cazul unui pat rabatabil cand mobila necesara se poate concetra intr-o piesa de mobilier pana la urma folosita numai la nevoie si care sa iti salveze din spatiul de care dispui.

Avantajul patului rabatabil

In primul rand salvezi din spatiul pe care il ai insa mai mult decat atat patul va fi ascuns si din punct de vedere estetic este cu atat mai bine cu cat casa ta va fi acel camin in care totul se bazeaza pe practic. In special patul rabatabil se refera la cel care il poti strange la propriu si este mascat intr-un dulap. Nimeni nu isi va da seama ce vei „ascunde” acolo.

Patul rabatabil este potrivit in camere mici, in garsoniere cel mai adesea, acolo unde intr-o singura camera exista si living si camera de dormit. Acolo unde mobila multipla si necesara nu ar permite si un pat clasic care sa te faca sa nu mai ai spatiu si sa te simti aglomerat. Dar la fel de bine se potriveste si in camera copilului si a copiilor cand parintii cauta solutii versatile pentru spatiul de dormit si in egala masura pentru spatiul cat mai mare de joaca. Caci ce altceva face placerea celor mici decat joaca. In orice caz, nevoia de a restrange patul de dormit pe timp de zi se regaseste in alegerea unui pat rabatabil.

Nimic care sa te incomodeze, patul rabatabil nu este departe de varianta clasica. Cu saltea si suport din lemn acesta nu ofera senzatia de inghesuiala chiar daca este incadrat in mobila. Se trage usor, se pliaza rapid si dintr-o singura manevrare patul este numai bun de dormit.

Si varietatea te ajuta. In acest sens vei gasi o larga paleta de optiuni ale paturilor rabatabile. Nu numai cand vine vorba de materialul in sine si de culori ci si cand vine vorba de dimensiuni si design. Ai spre exemplu optiunea de a-l rabata pe orizonatala si pe verticala. Simplu, in doua culori alegerea tine de fiecare in parte. Insa cand va tine de dimensiuni cea mai buna alegere tine de mobila pe comanda. Pentru ca fiecare parte a incaperii ar putea fi exploatat in acest sens mobilierul pe comanda va aduce optiunea optima pentru cazul tau.

Intr-o oarecare masura ai outea crede ca un pat rabatabil te limiteaza si iti impune inca de la inceput o astfel de alegere. De fapt tine de optiune personala ce caracterizeaza pe cei spontati si practici, cei care isi cauta solutia facila pentru spatiul pe care il au la dispozitie. Sau o idee ingenioasa de a combina utilul cu placutul pana la urma. Unii nu ar concepe casa fara o camera speciala pentru oaspeti. Si din aceleasi motive practice de a nu avea un pat la vedere care se foloseste mai rar aleg optiunea rabatabila. Incapator si confortabil nu are cum sa te dezamageasca.

 

 

 

 

 

2 comentarii:

  1. Buna ziua..m-ar interesa si pe mine un pat rabatabil ca cel din imagine..cat costa si in cat timp este gata.

    • Cel mai indicat este sa contactati site-ul respectiv din articol. Eu va pot furniza mai multe informatii despre acel produs, despre pret si comanda.

Comentariile nu sunt permise.