Scapa de firele de par crescute sub piele

Alege bigul sau aparatul de ras cel mai bun pentru atunci cand vrei sa scapi de parul nedorit. Oricum, daca alegi de obicei acest tip de unstensila de lucru, se poate sa folosesti epilatul cu epilatorul electric care te poate ajuta si mai mult in vederea curatarii pielii si a oferirii unui aspect neted si fin. In cazul epilarii cu aparatul electric profesional nu va mai trebui sa te confrunti atat de des cu problema firelor sub piele, pentru ca firele se extrag direct si nu le cauzeaza nimic rau.

Foloseste cea mai buna tehnica de ras pentru a scapa de parul nedorit si pentru a nu-ti creste fire inestetice sub piele. Rade cu lama cea mai de calitate pentru a dispune de cel mai fin si mai usor ras dintre toate procesele de epilare, fara a-ti fi cauzate arsuri, iritatii si alte probleme ale pielii. Nu apasa prea tare lama de piele si evita sa nu o ranesti in vreun fel. Poate ca nu te vei apropia prea tare de acea piele fara imperfectiuni pe care o doresti, insa pielea ta iti va multumi oricum.

Aplica solutii pentru acnee pe acele zone care iti fac probleme. Tii minte acele cosuri pre-adolescentine pe care le dadeai cu solutii si substante de purificare care sa te scape de ele? La fel poti face si cu firele de par crescute din cauza unor tehnici gresite de epilare. Crema va ajuta la reducerea inflamatiilor si a durerilor sau a umflaturilor.

Nu atinge zonele care sunt cu cosuri si cu fire cresute sub piele. Nu le extrage de unul singur si nu rade pielea pana dai de firul in cauza, pentru ca vei face si mai rau. Atunci cand observi ca iti apare un fir neplacut sub piele, nu il atinge deloc cu degetele. Lasa-l sa se dezvolte si mai bine te ocupi de el dupa ce va strapunge in cele din urma pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *