Secrete ale parfumului

Sa alegi un parfum potrivit pentru fiecare stare a ta si mai ales pentru fiecare moment al zilei pare sa fie o misiune ceva mai complicata decat credeai. Asta pentru ca notele sunt diferite, textura pielii tale ar putea modifica mirosul si ceea ce pe moment iti place peste cateva ore ar putea sa nu iti mai placa ba chiar deloc.

Din secretele parfumurilor descopera cateva aspecte care te vor ajuta sa alegi pe cel potrivit tie:

  • Exista categorii de parfumuri, insemnand apa de toaleta si apa de parfum. Pe cand cea din urma are o nota puternica apa de toaleta este cu mai putina persistenta in timp. Cum vei face diferenta din acest punct de vedere? Tine de tipul de piele aici; daca ai pielea grasa ai un motiv de bucurie ca parfumul persista mai mult si astfel ar fi bine sa potrivesti o apa de toaleta pe pielea ta. In caz contrar o piele uscata pierde rapid mirosul de parfum si mai degraba o apa de parfum este indicata.
  • Un parfum nu se alege pe moment. Asta pentru ca in complexitatea sa un parfum are 3 note ce trebuie sa le distingi si sa le descoperi. Primul miros este cel de varf, mirosul imediat dupa ce pulverizezi parfumul cu pricina. Se „pierde” destul de usor, ajungand la notele de mijloc ce se disting usor diferit. Baza este tocmai aceea ce se simte la jumatate de ora distanta, sunt notele parfumului care rezista in timp si in egala masura cele care se modifica in functie de ph-ul si tipul pielii pentru fiecare in parte.
  • Exista o  vasta categorie cand vine vorba de tipurile de parfumuri. Cele fresh sunt pentru cei care nu suporta mirosul tare si intepator, un miros citric, lejer. Parfumurile orientale sunt mai dulci si in combinatii de note sofisticate. Un parfum cu note lemnoase se potriveste celor puternici, impunatori in timp ce floralul este pentru cei care iubesc florile insa mai mult decat atat se dedica celor care se definesc prin stil romantic, senzual, cei pasionali si eleganti.

De ce se schimba in timp parfumul pe piele? Pentru ca acesta interactioneaza cu PH-ul pielii tale si astfel se produce o mica schimbare. Notabila ce-i drept, tocmai de aceea alegerea unui parfum inseamna rabdare la testare. Si de la caz la caz acelasi tip de parfum isi poate schimba notele pentru fiecare in parte. Ce mirosi in primele secunde duopa pulverizare se prea poate sa nu iti mai placa dupa o ora.

Daca secretele parfumurilor inseamna o vasta lista de aspecte ce se refera la tip de miros in ceea ce priveste vasta categorie de tipuri de parfumuri descopera la Pandera Romania universul lor. Aici vei gasi parfumuri diverse, cu preturi pe masura, parfumuri atat pentru el cat si pentru ea. Parfumurile vin sortate in functie de marile branduri, in functie de bugetul de care dispui asa ca delecteaza-te cu un parfum pe masura ta, pe placul tau si pentru incantarea mirosurilor fine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *