Secrete incitante dintr-un tattoo shop

Artistul tatuator Bang Bang sustine ca are o multime de povesti incitante si secrete murdare sau mai putin stiute despre artistii nostri favoriti. De exemplu, acesta spune ca nu i-a placut de Devi Lovato prima data cand l-a vizitat la studio.

In cartea pe care a scris-o, Bang Bang spune ca Demi nu a dorit sa aiba in preajma droguri si alcool, asadar el a trebuit sa scape de toate acestea inainte ca ea sa ajunga in tattoo shop, ceea ce i-a dat o stare de spirit proasta. Acesta impartaseste cu noi, de asemenea, in cartea sa cum ca a gresit cu ce a crezut despre ea prima data, si ca acum sunt prieteni buni.

Bang Bang a fost prima persoana care a postat o poza cu Rihanna dupa incidentul avut cu Chris Brown. Artistul sustine faptul ca Rihanna a venit la el atunci cand nimeni nu a vazut-o timp de cateva saptamani si i-a cerut sa zboare inspre Los Angeles. Acesta a postat o fotografie a micii arme pe care i-a tatuat-o pe sub coaste, pe pagina lui de MySpace si lumea a innebunit. Rihanna a vorbit cu el foarte ok si l-a lasat sa vorbeasca cu presa. Au lamurit cateva lucruri despre tatuajul artistei, cat si despre munca sa.

Rihanna si Demi Lovato au ambele greseli in tatuajele lor facute de Bang Bang. Primul tatuaj al Rihannei facut de artistul in cauza se pare ca nu este scris asa cum trebuie. Acesta spune ca inca de atunci a auzit ca nu este corect, insa se justifica – nu stie sanscrita. Lucreaza doar cu ceea ce ii dau oamenii si deja se justifica totul. Si Demi a facut o greseala in ceea ce priveste tatuajul sau, atunci cand i-a dat lui Bang Bang o lista cu datele de nastere ale celor dragi ei, pe care avea sa le astearna pe piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *