Semne ca nu mai este interesat de tine

Uneori relatiile se pierd. Uneori se termina atat de abrupt incat nu mai lasa loc nici unei singure intrebari. Alteori poti sa crezi ca esti cu barbatul viselor tale in timp ce el incearca sa iti dea de inteles ca nu mai reprezinti interes pentru el. Incerci sa gasesti scuze pentru comportamentul lui. Poate fi destul de greu de acceptat semnele prin care un barbat vrea sa te faca sa intelegi ca nu mai reprezinti interes pentru el.

Comunicarea

Nu iti mai raspunde la timp la apeluri, sms-uri, mail-uri. Cauti scuze, spunand ca are conexiune proasta. Evitarea e un semn clar ca nu mai cauta atentia ta.

Viata Sociala

Nu te implica in viata familiei lui si nu face nici un efort sa te prozinte familiei sau prietenilor. Deasemenea, nu gaseste timp sa iti intalneasca familia si prietenii.

Disponibilitate

Este prea ocupat sa gaseasca timp sa stea cu tine; are orice alte lucruri de facut. Nu vrea sa-si faca planuri de iesit pentru mai mult de o zi. Ai putea fi mai mult un inconvenient pentru el decat o partenera.

Viitor

Nu vorbeste deloc despre viitor. Chiar daca nici tu nu ai vrea chiar sa vorbesti despre casatorie sau copii, el nu va planui nici macar urmatoarea vacanta.

Claritate

Nu fiecare barbat stie cum sa isi exprime direct setimentele asa ca el continua sa fie ambiguu. Nu isi clarifica sentimentele si lasa lucrurile vagi, intentionat. S-ar putea chiar sa nu-si inteleaga propria ezitare.

Alta femeie

Vorbeste prea mult despre o alta femeie sau arata un interes neexplicat. Tine legatura cu o fosta. Un barbat interesat de tine, iti va oferi doar tie toata atentia lui.

Scuze

Are mereu un set de scuze pentru faptul ca nu se implica mai mult. Motivele lui lasa putin loc pentru dezbatere cum ar fi faptul ca vrea sa se axeze pe cariera etc. Daca ar fi interesat, in loc sa caute scuze, ar cauta solutii.

Comentariile sunt închise.