Servicii bizare dar necesare

Mica publicitate in ziare era tinta celor care aveau nevoie de anumite servicii. Cum lumea moderna se impune din ce in ce mai mult scrierea la gazeta s-a transformat in anunturile online. Insa o data cu aceasta schimbare nu vine si o selectie a ceea ce inseamna tipul de anunt. Din ce in ce mai bizare anunturile starnesc hilarul.

Se intampla in Franta acolo unde la mica publicitate apare un anunt care duce cu gandul la povesti de tot felul. O femeie isi inchiriaza sanii cu ziua. Cere nu mai mult sau mai putin de 100 de euro pe zi. Si desi suna atat de ciudat si incitant pentru cei care ii dau o conotatie sexuala explicatia celei care ofera astfel de servicii se refera la alaptat. Cum in Franta s-a decis ca segmentul de casatorii intre sexe sa fie legala tot mai multi sunt interesati legal de a adopta. Iar pentru cei care vor avea parte de un copil nou nascut alaptatul este interesul; intr-un cerc al factorilor care se leaga unul de celalalt ideea de a alapta este mult mai sanatoasa pentru ca imunitatea celui mic sa favorizeze si o dezvoltare armonioasa.

Oferta prezentata tine de 10 sesiuni de alaptat. Ilegal? Intr-o oarecare masura este vorba de a comercializa laptele matern ceea ce se interzice prin lege in Franta insa asta ar presupune comercializarea acestuia in sticle. Insa o mica iesire din poveste este metoda acestei femei. Nu este ilegal ceea ce face pentru ca ofera lapte matern de la sursa.

Beneficiile laptelui matern se cunosc nu numai pentru cei mici iar acest trend in a vinde sau a se oferi sa se alapteze nu este noua caci intr-o perioada bogatii din China urmau un trend, acela de a consuma lapte matern crezut a fi o sursa pentru tinerete indelungata.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *