Site-uri pro de incarcat poze

Stiai ca exista in mediul online diverse site-uri pe care poti incarca poze, dintre care unele iti ofera si bani pentru acest lucru. Oricum, nu trebuie neaparat sa doresti sa impartasesti niste poze cu restul lumii doar pentru a face un ban in plus. Poti da sharing la pozele tale pentru a te face cunoscut, pentru a creste in ochii cuiva sau pentru a-ti vedea munca vizualizata de milioane de oameni din toata lumea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont de utilizator si sa incrci cate poze iti doresti, pe ce domenii iti doresti.

Flickr

Flickr a fost creat in mod original in anul 2002 drept un site de sharing al screenshot-urilor din jocurile video, insa a crescut in mod rapid si s-a transformat intr-un site de foto sharing la indemana oricui si cu o comunitate de utilizatori imensa.

Site-ul detinut acum de Yahoo ofera conturi gratuite cu locuri limitate legat de incarcarea de poze si alte trasaturi, in timp ce conturile pro la 25$/an promit incarcari nelimitate, depozitare de poze si trasaturi dintre cele mai calitative. Flickr, ca si multe alte site-uri, a adaugat de asemenea in ultimul timp si video sharing-ul printre serviciile sale.

Picasa Web Albums

Picasa Web Albums este echivalentul online al popularei trasaturi de la Google, Windows si Linux, software-ul de organizare al pozelor in spatiu desktop, Picasa. In ciuda intratii sale relativ recente in lumea foto-sharing-ului la mijlocul anului 2006, integrarea Picasa Web Albums cu conturile de Picasa si de Google si-a castigat foarte repede reputatia la o scara mare de utilizatori.

Un cont gratis cu Picasa Web Albums iti ofera 1 GB de spatiu de stocare gratis si poti cumpara spatiu de stocare mai mult care sa fie impartasit cu contul tau de Gmail de la 20$/an pentru 10GB si pana la 500$/an pentru 400GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *