Stailer – economie de timp și programări mai facile la salon

Probabil fiecare persoană își dorește să economisească timp cu orice ocazie posibilă. Tehnologizarea a apărut ca o optimizare a timpului și pentru a facilita anumite lucruri, cum ar fi găsirea de informații, comunicarea sau petrecerea timpului liber. Fiecare minut contează, în special când fiecare zi este plină de sarcini și lucruri de rezolvat și nu este timp de nici un minut pentru odihnă.

Vacanțele sunt mai greu de realizat acum și relaxarea este dată de micile momente din viață. Nu puțini sunt cei care preferă o vizită la salon din când în când, pentru că orice schimbare aduce cu ea o stimă de sine mai ridicată și o stare de bine. Totuși programarea la salon este un proces greu și lung de realizat, iar majoritatea renunță. Stailer a apărut din dorința de a facilita acest proces. Iată ce este Stailer și cum te poate ajuta.

Despre Stailer și pachetul de beneficii pe care îl oferă utilizatorilor

Stailer este platforma menită să ajute iubitorii de frumos și pe cei care frecventează saloanele de înfrumusețare, să obțină un loc la acestea mult mai ușor. Este o platformă care activează în Cluj, Oradea, Timișoara și Iași, iar de curând și-a deschis porțile și în București. Sunt planuri de extindere până la finalul anului și în alte mari județe ale țării datorită utilității de care a dat dovadă.

Oricine poate să beneficieze de aceste servicii în mod gratuit, iar despre acest subiect poți să vezi detalii in acest articol. Este ușor de utilizat și te poate scăpa din situații de urgență în materie de beauty, pentru că da, există și astfel de urgențe. Cred că ai pățit ca măcar odată să intervină anumite planuri neașteptate și să trebuiască să mergi la un eveniment pe ultima sută de metri. Iată că acum poți merge la acele evenimente și să arăți impecabil.

Pe Stailer doar selectezi ceea ce îți dorești și apare doar lista cu disponibilități din care poți alege. În listă sunt prezentate atât pozele stiliștilor, lista de prețuri cât și saloanele la care activează. Alegerea va fi strict pe placul tău și este posibil să găsești loc liber chiar în următoarele ore.

O programare în maxim 5 minute

Atunci când vrei să te răsfeți la un salon, nu trebuie să îți răpești timp prețios pentru a te programa prin clasicele metode. Sunai la zeci de saloane pentru a găsi un loc liber. Acum accesezi Stailer și în maxim 5 minute programarea este gata și tu îți poți folosi timpul rămas alături de cei dragi sau pentru o pauză. Nu trebuie să îți creezi cont pentru utilizare, dar dacă ai cont poate fi în beneficiul tău. Pe viitor vei putea vedea saloanele la care ai fost și mai mult decât atât poți seta un reminder.

Știm cu toții că sunt lucruri pe care le uităm, oricât de importante ar fi. La fel se poate întâmpla și în cazul unei programări la salon. Pentru a nu rata această vizită, poți oricând să setezi reminder-ul dacă ai cont, care sună atunci când se apropie programarea.

Programările la salon nu au fost nicicând mai ușor de realizat. Acum poți să te bucuri de tratamente și de răsfăț oricând îți dorești, fără să pierzi timp prețios. Accesează și tu Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *