Stailer – te ajută să arăți demnă de covorul roșu chiar și când vezi negru-n fața ochilor

Of, iubirea tânără, năbădăioasă. Când ți se aprind și ție călcâiele după unul, te ghost-uiește fiindcă are commitment issues. Spune-i “Mersi pentru perioada de probă de 15 zile.” and move on girl, dezabonează-te. Ai să vezi cum se întoarce înapoi când nu-i mai dai importanță. Ce suntem aici în Ghostbusters? See ya’ never Casper. Ca să îi dai satisfacție și mai tare ego-ului tău, fă-ți rapid o programare cu Stailer online la un salon, fă-te fancy și e timpul pentru o sesiune de poze. Arată-i ce a pierdut. Ia-ți bff-ul tău și postează poza aia bună din 100. Să vezi ce bine-i când îți dă inimioară și apare iar notificarea cu numele lui în DM-urile tale, iar tu ești din nou în control. Cine ignoră pe cine acum, huh? Lasă-l acolo să fiarbă în suc propriu, e amuzant să-i vezi cum se zvârcolesc ca niște râme încercând din nou să-ți intre-n grații.

Bărbații, predictibile creaturi. Se umflă-n pene ca și curcanii când le dai atenție, dar tu ai grijă să-i desfoiezi cu un reality check, fiindcă mai există miliarde de masculi pe planetă. Ai putea crede că pe măsură ce îmbătrânesc se schimbă. Nope, chiar deloc. Până îl găsești tu pe the one mai ai de pupat broaște. Între timp, tu ai grijă de tine și mergi la un salon de pe Stailer când ai chef să te faci frumoasă. Fă-o mereu întâi pentru tine, dar și pentru situații din acestea în care vrei să calci un pic pe orgoliul cuiva.

Cum să-ți faci programările

Este super simplu. De pe smartphone-ul tău sau laptop accesezi www.stailer.ro, iar pe prima pagină ce-ți apare selectezi filtrele de interes. Locația ta, genul feminin, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, te vor ajuta să obții instant ca ness-ul lista cu saloanele disponibile din orașul tău. Dacă ești și genul care urăște să vorbească la telefon, atunci Stailer e pentru tine. I mean, same. E vreo urgență de mă suni? A luat foc ceva? Vine potopul? A murit cineva? Dacă nu, zi ce ai de zis prin mesaj. Cu doar câteva click-uri îți faci o programare la un make-up artist, apoi la un coafor, în aceeași zi, fără să vorbești cu nimeni. Doar cu prietena ta, anunțând-o că e cazul să-și intre în modul de fotograf profesionist.

Probabil deja ai o mulțime de aplicații utile instalate ce te ajută cu ceva anume, simplificându-ți viața și care îți economisesc timpul. În acest sens a fost inventată și platforma Stailer, ca să nu mai stai să cauți pe rând paginile saloanelor, să suni la fiecare sau să aștepți după stiliștii pe care-i cunoști. Vezi aici alte detalii despre asta.

Ce trebuie să mai știi despre Stailer

Platforma este complet gratuită și poate fi utilizată oricând, oriunde, de oricine. Momentan, sunt înscrise în lumea Stailer saloane din orașele Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București. Nu ai nevoie de cont să îți faci programările astăzi pentru ședința ta foto din parc, dar după ce termini de editat pozele și de postat pe rețelele de socializare, fă-ți unul fiindcă îți aduce mai multe avantaje. Cu ajutorul contului poți seta remindere ale programărilor viitoare, fiindcă atunci când ești îndrăgostită lulea mai uiți. El îți oferă acces spre o agendă virtuală practic, unde tu îți gestionezi programările când vrei. Poți chiar și să le anulezi fără să porți vreo conversație telefonică în caz de nu mai poți ajunge.

Când vine fantoma trecutului înapoi și te întreabă ce sunteți, spune-i că „Oameni. Nu mai pune întrebări stupide.”. Dacă-ți scrie “Ne vedem?” după ce a îndrăznit să-și ia rolul principal de film horror, tu spune-i “Da, fiecare de viața lui.” Iar de te întreabă curioșii dacă vorbești cu cineva, tu întreabă “Cu o halucinație, un terapeut sau un tip?”. Ce de-a oameni băgăcioși, I swear. Nu-ți pierde tinerețea cu probleme triviale, fiindcă toate vin la timpul lor. Ia mai bine du-te la un salon de pe Stailer și ai grijă de tine.

Intră pe www.stailer.ro să îți faci prima ta programare la salon online. Pentru alte detalii poți scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *