Te imbatranesti prin alegerile vestimentare

Cu siguranta ca ceea ce alegi sa porti trebuie sa te reprezinte. In caz contrar ajungi sa arati mai matura decat esti si de multe ori nu iti va prii o astfel de imagine. Este poate placut si flatant sa ti se spuna domnisoara cand esti doamna in toata firea- asta pentru ca nu iti arati varsta. Insa invers nu este acelasi lucru.

Din sirul de alegeri vestimentare ce te imbatranesc se numara:

  • Ochelarii de tocilara sunt un prim element estetic. Desi necesari intr-o oarecare masura stilul acestora se poate incadra si in clasa de accesorii. Asadar, alege ceva ce ti se potriveste conform cu forma fetei si evita banalul dar mai ales cel mai comun stil ca al bunicutelor.
  • Pentru ca asa se defineste perioada moderna trebuie sa tii cont de faptul ca lipsa unui smartphone te va contura ca o femeie din alta epoca. Asa ca tine cont de prezenta unor accesorii smart tech ca si investitie pentru imaginea ta. Chiar daca ti se pare greu la inceput sa te descurci cu ele asta vei face invatand ulterior. Cert este ca vor conta si ele.
  • Te incapatanezi sa alegi mereu si mereu pantaloni negri. Orice tinuta neagra te salveaza cand nu doresti sa fii prea sobra dar nici prea eleganta, sexy dar nu exagerat. Este un stil perfect echilibrat insa nu si cand se exagereaza. Asa ca alege de ce nu o fusta tip creion care sa te contureze mai bine decat eternii si plictisitorii pantaloni negri.
  • Lenjeria intima nepotrivita si in combinatie cu alte obiecte vestimentare ce se muleaza pe tine efectiv si scot in evidenta mai mult decat ar trebui reprezinta de asemenea un motiv in plus pentru care esti catalogata mai batranicioasa. Alege ce ti se potriveste insa nu te da in laturi de la ceva sexy. In orice caz combina totul cu gust si fara accent acolo unde nu trebuie.

Comentariile sunt închise.