The Heat, comedia relaxanta

Pentru momentele in care iti doresti o pauza de la orice ai face, pentru putinul tau timp liber, pentru iubitorii de filme o comedie este mereu o placere. „The Heat” si-a facut aparitia pe marile ecrane in cinematografe din vara acestui an. In regia lui Paul Feig, actrita principala este Sandra Bullock. O altfel de poveste in care se muleaza perfect, o situatie care ii vine ca manusa. O comedie cu actiune si un substrat psihologic de asemenea, dozata bine cu o usuoara poveste siropoasa.

Sarah, in interpretarea Sandrei, este agent FBI. Serioasa si cu un pas inaintea celoralti. Mai mult decat bine pregatita si cu un motiv pentru a fi aroganta. Sau mai mult decat atat. Melissa McCarthy, Shannon in film, ii va deveni partenera de actiune. Investigheaza impreuna un caz al celor care fac trafic de droguri la scara mare. Insa nu numai misiunea in sine este una dificila cat caracterul total diferit al celor doua. Este greu sa ajunga la un numitor comun insa au nevoie una de cealalta.

Peripetiile celor doua vin cu amuzament, cu replici deloc expirate si cu situatii de-a dreptul comice. Cele doua invata in cele din urma sa se cunoasca mai bine si sa devina de ce nu, prietene, in ciuda modului straniu de a arata asta. Caci dincolo de fata de dura Sarah este o persoana singura, fara parinti, iar Shannon are frustrarile ei- cel putin cand vine vorba de fratele sau implicat si el in ilegalitati.

Si daca e sa fie comedie, comedie sa fie. Sa imbarci o familie numeroasa intr-o masina prea putin incapatoare, alaturi de un caine, sa incerci salvarea unei persoane si sa ajungi sa ii faci o incizie neispirata in gat sunt doar cateva secvente care te binedispun. Un film ce a primit din partea criticilor o nota usor peste 7 insa destul de buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.