The Internship- comedie ca la carte

Lumea evolueaza intr-un rotm total alert pentru unii. Ne dam seama ca depindem oarecum de lumea internetului si in conditiile in care toate segmentele vietii se adapteaza la asta multe schimbari apar. Este si cazul lui Owen Wilson si Vince Vaughn, Billy si Nick in filmul comedie „The Internship”. Agenti de vanzari de succes acestia se trezesc fara job intr-o lume in care nu s-au adaptat. Fara studii superioare, fara abilitati care sa ii ajute sa se integreze mult mai usor se vad in punctul in care sa faca compromisuri doar din nevoia de a supravietui.

Cu o minte sclipitoare totusi Billy face un prim pas de apropiere cu lumea moderna. Cei doi sunt inscrisi la o facultate online si aplica pentru o stagiatura la Google. Experienta au dar nu este de ajuns. Cu farmecul lor de unde si comedia cazului reusesc ce isi proposesera deocamdata. Si urmeaza aventura acolo unde pustimea de generatie noua isi etaleaza calitatile, iar cei doi sunt si depasiti si pe dinafara. Dupa un lung sir de evenimente intervine pana la urma nevoia de a face fata cerintelor de competitie la Google.

Cum reusesc numai eu stiu caci pana la urma nu sunt de lepadat. Cu experienta vietii ajuta echipa mai mult decat se credeau desi nu sunt pe o linie de plutire nici macar la intrecerea sportiva. Dar punctul final le aduce tuturor o satisfactie enorma. Pentru ca proba se rezuma la serviciile de promovare echipa intrece si asteptarile si castiga cu adevarat. Finalul oarecum previzibil, cu asteptari si cu emotii asa cum sunt filmele cu adolescenti.

Comedie, actori buni, o combinatie de concepte intre lumea moderna, modul in care aceasta influenteaza, cazuri diferite de la tineri la adulti. Un film clar de recomandat, de savurat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.