Tipuri de masaj pentru relaxare

Masajul este fara indoiala un lucru nemaipomenit pentru fiecare dintre noi in parte. Nu numai ca ne da aripi, ne relaxeaza si ne ajuta sa ne revenim la viata, dar de asemenea poate vindeca anumite afectiuni si ne poate transpune intr-o stare de bine suprem.

Masajul cu pietre incinse

In timpul sesiunilor de masaj cu pietre incinse, corpul tau nu numai ca este ingreunat cu pietre fierbinti si fine, insa maseuza foloseste de asemenea pietrele acestea pentru a-ti masa trupul totalmente. Este ca si cum ai fi atins si mangaiat de niste maini ca niste role fine, insa si incalzit de acestea.

Un masaj cu pietre incinse  este in mare foarte relaxant, insa este de asemenea si mai revigorant decat un masaj efectuat in modul obisnuit, datorita caldurii care este furnizata in corp de catre pietrele fierbinti. Caldura aceasta ajuta la eliberarea tensiunii din corp, mai ales din zona spatelui si a umerilor, astfel incat acesti muschi pot sa fie lucrati intr-un mod mult mai eficient. Acest tip de masaj de relaxare este recomandat mai ales pentru ingrijirea ta, pentru eliberarea tensiunii musculare si pentru placerea ta.

Scaunele de masaj

Probabil ca ai vazut aceste inedite dispozitive de masaj peste tot prin malluri, la conventii, in magazinele de prezentare, in cadrul saloanelor de masaj, la spitale si chiar in cadrul unor birouri. Scaunele de masaj presupun instalarea ta comoda in scaun astfel incat terapeutul sa iti poata asa gatul cat mai bine, spatele si umerii.

Cel mai bun lucru cu privire la acest lucru este ca nu trebuie sa iti dai hainele jos si nici sa fii acoperit de ulei. Cel mai rau lucru legat de acesta este ca nu vei obtine un masaj general al corpului asa cum poti face daca vei apela la alte metode de terapie. In cadrul locatiilor publice, acest tip de masaj poate sa fie un pic penibil si nu prea relaxant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *