Trilogii de succes

Astazi va voi vorbi atat despre trilogiile mele de suflet in materie de productii cinematografice cat si bineinteles despre trilogiile in curs de rezolvare, asa cum imi place mie sa le spun.

Prima si cea mai importanta trilogie de pe lista mea trebuie sa fie categoric trilogia The Lord Of The Rings. Am urmarit din fericire filmul asta dupa ce toate partile erau deja scoase si cred ca nu a fost data in care sa facem maraton de film cu prietenii si sa nu ne uitam si la Lord of the Rings. Nu stiu, poate ca la acea perioada eram mai mic si aventura cat si imaginile epocale m-au facut sa-l tin minte ca o capodopera insa pe an ce trece si cu fiecare data cu care il vad, ma conving si mai mult ca este primul pe lista mea cu trilogii.

Urmatoare trilogie care mi-a placut foarte mult este Piratii din Caraibe. In cazul acesteia insa, mai mult decat imaginea si actiunea de multe ori ciudata, mi-a placut enorm modul in care Jonny Deep a interpretat personajul principal. Mereu m-am gandit ca daca as dori sa vad mai mult un stil aparte de a juca un personaj este categoric vorba despre stilul ciudat al lui Deep, stil ce mereu m-a facut sa ma gandesc la el (personajul) ca la un geniu nebun si in acelasi timp, amuzant si carismatic cat incape.

Acum, ma refer la trilogiile in curs de terminare. Este vorba in primul rand de The Hobbit 2, oarecum in stransa legatura cu Lord of The Rings. Recent am reusit sa vad partea a doua si e uluitoare. Abia astept partea a treia.

Nu in ultimul rand, desi nu chiar atat de agreata de multi, abia astept partea a treia din ce va fi trilogia Hinger Games. Personajele, locatiile si bineinteles poveste sunt uimitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.