Trucuri pentru femei grabite

Dimineata este un chin. Si nu numai pentru ca ai nevoie de prea mult timp cand vine vorba de trezit insa povestea se repeta cand vine vorba de aranjarea chipului tau. Si sa fii cel mai minimalist om tot ai nevoie de o revigorare a chipului. Asadar, iata cateva trucuri pentru cele care trebuie sa comprime timpul pentru aceasta misiune:

  1. Uita de fond de ten pentru zilele cand esti pe fuga. Poti opta pentru o pudra cu un efect usor de bronzare, acea pudra care se aplica cu mult mai usor. Tine cont ca intinderea perfecta a cremei de tip fond de ten este o misiunea cam complicata care iti ia cam mult timp- atata vreme cat iti doresti sa nu ai urme si linii pe fata.
  2. Mizeaza pe tonuri neutre in machiajul ochilor. Asta pentru ca se creeaza o iluzie si atrage atentia catre altceva si nu pentru imperfectiuni si ten obosit. In plus,nu se vad atat de bine defectele de aplicare ca la fardurile inchise.
  3. Rimelul este si el important pentru a contura ochii cat mai bine. Insa aplicarea lui mai alea cand esti si obosita la primele ore ale diminetii ar putea fi un chin. Asa ca pentru ca nu ramane fara un accent si la aceasta parte a chipului tau ai putea opta pentru extensii, pentru gene false. Atentie insa, nu exagera cu gene prea lungi si prea groase care se potrivesc unor evenimente sofisticate- trebuie sa fie acel aer fresh, relaxat, de zi cu zi.
  4. Manichiura iti da batai de cap. Una din solutii ar fi sa optezi pentru unghiile cu gel desi nu este nimic natural in asta. In caz contrar ai putea opta pentru un simplu lac care sa iti puna in evidenta unghiile si care oricum nu arata o asa mare diferenta cand sare de pe unghii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *