Trucuri pentru viitori miri- cum alegi fotograful pentru nunta

O nunta fara fotograf este imposibil de imaginat, ca si cand nu iti doresti sa marchezi acest eveniment deosebit. Caci asta implica parca o lipsa de dorinta de a avea pe mai tarziu amintiri a ceea ce ai trait cu atat de multa intensitate. Desi poate contrar a ceea ce crezi caci nunta implica sa traiesti clipa si nu sa te gandesti la viitor este parte din ceea ce va contura pana la urma viata ta, trairile voastre.

Ajungi la momentul in care va trebui sa alegi un fotograf pentru nunta. Cum vei face asta? Clar mergi pe principiul recomandarilor. Asta iti aduce o oarecare siguranta caci pe baza a ceea ce unii sau altii iti spun stii daca este pe gustul tau. Practic este responsabilitatea celui in cauza de a-si construi brand-ul asa cum trebuie. Dar sa lasam la o parte astfel de aspecte caci pana la urma o colaborare cu un fotograf este o chestiune ce vine din ambele parti si nu te poti face detectov sa descoperi care este motivul pentru care unii nu ar recomanda un fotograf anume.

Ca un sfat pentru cei care urmeaza sa faca acelas pas ca si altii sa ia aminte de experientele unora este un plus. In acelasi timp trebuie sa ai in vedere propriile experiente. Sa luam exemplul targurilor de nunti. Aici ai posibilitatea de a face o nota comparativa din toate punctele de vedere intre cei care se prezinta ca fiind responsabili de a manui aparatul de fotografiat. Din punct de vedere stilistic, al pachetelor cu care se mandreste, al portofoliului pe care il are.

Dar un punct important este comunicarea cu cel in cauza. Dincolo de aparente, de prezentari si de ceea ce se lauda ca poate sa faca. Numeste-o intuitie insa mare parte din colaborarea cu un fotograf este factorul psihologic al relatiilor, conexiunea interumana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *