Un cadou memorabil – agendele

Cand efectiv nu stii ce sa alegi pentru cineva un cadou sau o atentie poate sa isi gaseasca raspunsul tau intr-o agenda. Aceasta este si utila si impresionanta cand are un stil personalizat. Exista o arie larga de optiuni asa ca nu iti ramane decat sa alegi dupa bunul plac.

Optiuni si tipuri de agende

Un cadou memorabil – asta iti doresti sa reiasa din alegerea pe care o faci asa ca vei cauta intens pentru ca agenda cu pricina sa fie exact ceea ce iti doreai. Spre exemplu un prim impact este legat de culoarea pe care o are. De la negru la grena, verde si asa mai departe fiecare agenda are farmecul sau.

Pont: Alege verde pentru ca indeamna la actiune si in plus este culoarea care calmeaza ochii obositi. Alege negrul pentru ca este o optiune clasica cu care nu dai gres.

Poti alege orice insa trebuie sa nu uiti ca poti corela aceasta alegere cu persoana in cauza. De regula cei care lucreaza intr-un mediu office si sunt mai sobri li se vor potrivi agendele negre spre exemplu. Pentru femei culorile in general sunt cele care capteaza atentia de la bun inceput.

Cat priveste continutul in sine exista si aici o diversitate de tipuri ale agendelor. Poate fi datata sau  nu, cu format A4 sau mai mica si asa mai departe. Din nou, trebuie sa te gandesti exact la tipul de persoana ce urmeaza sa primeasca cadoul tau. Nu in cele din urma tine cont de preturi. Si daca tot vorbeam de diversitate clar o vei gasi si aici. Cauta insa preturile furnizorilor si convinge-te ca totul iti este in avantaj cand stii ce sa alegi.

Acum dupa ce ai potrivit totul in functie de buget si in functie de cel care primeste agenda tine cont ca poti face acest gest si pentru colaboratorii tai. Avand in vedere ca agenda se coreleaza de regula cu mediul business, office aceasta poate fi un cadou memorabil pentru cei care lucreaza in aceleasi medii ca si tine. De regula se opteaza pentru un stil personalizat, cu sigla si brandul unei firme; o forma de publicitate, de promovare sub o alta forma insa.

Apreciate pentru ca in ele se noteaza tot felul de informatii, compacta si ce o poti lua cu tine oriunde o agenda este poate o idee clasica de cadou. Cert este insa ca nu se demodeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *