Un exterior de locuinta ca in reviste

Daca iti doresti ca gradina, curtea ta interioara sau terasa locuintei tale sa arate ca in ultimele reviste de design interior, atunci ia in calcul urmatoarele sfaturi:

  • Identifica activitatea pe care iti doresti sa o intreprinzi in acel spatiu exterior al locuintei tale. Este vorba despre luatul meselor zilnice, despre distractia impreuna cu prietenii, sau este vorba doar despre a petrece niste momente linistite alaturi de familie in afara casei. In ziua de azi, multi retaileri isi realizeaza colectiile in functie de preferintele clientilor. Prin urmare, iti poti construi tu propria colectie in functie de asta. Daca iti place sa iei masa in exterior si asta este prioritatea ta de top, atunci vei avea nevoie de un set de masa si scaune pentru mancat in aer liber. Atunci cand este vorba de si mai multi bani chiar, poti intregi colectia de piese de mobilier exterior pentru ca totul sa fie intregit.
  • Alege ce material iti place in legatura cu ceea ce vei alege pentru exteriorul locuintei. Exista tot felul de tipuri de lemn, metal, piatra, fibre naturale sau alte tipuri de materiale la fel de potrivite pentru asta. De asemenea, avem si elemente pro si contra pentru fiecare tip de material. Decizia ta ar trebui sa depinda la fel de mult si de zona in care traiesti si daca ai sau nu copii mici.
  • Unele elemente care tin de mobila spatiului exterior vin cu pernute pentru asezat. Astfel de elemente de decor pot fi fabricate la comanda, dar se pot gasi si in comert. In mod normal, in exterior nu prea vei intalni astfel de piese de decor, insa pentru confort este necesar si asa ceva.
  • Daca ai nevoie de pernute pentru mobila din exterior, alege-le in functie de gusturile tale doar, nu ale vecinilor sau ale prietenilor. Perneele personalizate sunt mai scumpe, insa, daca te pricepi, ai putea face chiar tu asemenea lucruri dragute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *