Vara la birou si cum sa iti faci orele de munca mai prietenoase

Nu este placut sa fii la munca cand aerul de afara este irespirabil. Vei folosi aerul conditionat insa nici acesta nu face fata de vreme ce gandul in sine de a pleca si de a te plimba te chinuie. Cand toata lumea se bucura de ceea ce inseamna orele de vara si de plaja tu esti inchis in birou si muncesti. Ai putea sa iti faci viata si orele de munca mai usoare cand te vei baza pe aplicatii menite sa iti invigoreze ziua si sa ti-o faca mai usoara.

Din lumea moderna si din sirul de aplicatii pe care sa le indragesti se numara:

  1. Rainymood, exact asa cum suna. Este vorba de acea aplicatie care imita sunetul ploii, cea care sa iti ofere acele sunete specifice unei ploi de vara. Sunt multi cei care se relaxeaza cand aud astfel de sunete asa ca o aplicatie de acest gen iti va induce ideea ca te bucuri de ore calmante.
  2. Sau te poti simti mai motivat doar cand este seful in preajma ta atunci vei gasi si aplicatii care sa imite cele mai comune gesturi ale sefului.
  3. Get Work Done Music este o alta aplicatie inteligenta, cea care sa adune muzica intr-un fisier ce iti va fi oferit pe durata programului de munca. Sa ii spunem mai pe scurt un playlist care sa ajute cand vine vorba de muzica antrenanta. Asta pentru ca nici nu ai timp si unele melodii te vor relaxa insa la locul de munca ai nevoie sa fii invigorat. Asa ca muzica aleasa va fi cea dupa starea pe care trebuie sa o ai, adica dinamica insa tine cont clar si de preferintele muzicale.
  4. Yo App poate fi utila mai ales pentru cei care trebuie sa fie mereu in contact cu secretara sau cu diverse persoane din anumite departamente. Scurtant timpul tau aceasta aplicatie va contacta direct persoana in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *