Viata prin ochi maturi- cum arata viata la 25 de ani

Se spune ca in viata exista cateva momente critice, la 25 de ani, respectiv la 30. Unii pun pe seama schimbarii de prefix, asa cum se intampla la a doua etapa, altii se gandesc ca pur si simplu in timp evoluam si ne maturizam. Oricum ar fi aflam cateva adevaruri despre viata, contorizam altfel lucrurile, cantarim diferit, raportam activitatile in mod diferit.

  1. Fiecare luna are date importante. Acestea sunt plata facturilor, grija fata de mancare. Pe care o vei cumpara cu bonurile de masa caci banii sunt importanti si pentru altele.
  2. Pana acum luai cluburile la rand. Acum te delectezi la nunti si botezuri, la taieri de mot si rupt de turta, cu fast, cu familii implinite si copii. Distractia se defineste altfel.
  3. Fiecare weekend este asteptat intens. Pentru ca iti gasesti timp si pentru tine, sa dormi mai mult.
  4. Mancarea nesanatoasa isi arata efectele pe chipul tau. Pentru o portie de fast food deja te simti mai vinovata.
  5. Timp pentru filme, seriale? Prea putin. Este de o raritate aparte sa iti permiti luxul acesta. Si cand chiar ai timp pentru asta somnul te fura mai repede decat credeai.
  6. Iti dai seama cat de importanta este familia si daca pana acum preferai sa nu iti asculti parintii crezand ca le stii pe toate acum sfaturile lor sunt asteptate cu drag.
  7. Apar politeturile. Cand odraslele vecinilor te saluta vei auzi un „saru mana” care te jeneaza. Ce copil educat, dar nu stie ca eu am doar 25 de ani! Si totusi, incepi sa te obisnuiesti cu asta.
  8. Ti se schimba gusturile si ceea ce pana acum ti se parea odios ar putea redefini viata ta.

Sub orice forma ar fi schimbarile nu intarzie sa apara. Descoperi ca ai tot mai putin timp, ca interesele sunt altele, ca preferintele se schimba si ele. Si sufletul tau de copil atinge un prag al maturitatii pe care partial il neaga insa varsta tradeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *