Ziua buna dupa om se cunoaste

Se spune ca trebuie sa iti incepi ziua cu zambetul pe buze pentru a avea o zi pe masura. Se mai spune insa si ca trebuie sa iti gasesti un soi de echilibru in ceea ce faci si ceea ce esti pentru a gasi energia pozitiva pentru fiecare zi. In orice caz, chiar daca nu exista un set de reguli pentru ceea ce inseamna inceputul de dimineata iata totusi ce ai dori sa faci pentru o zi buna:

  1. Incepe dimineata cu aceleasi ritualuri de a deschide geamul, de a aerisi, de a manca si de a servi o ceasca de cafea pentru energie. Insa nu uita si ca drumul spre serviciu este unul care sa conteze. In acest sens modul in care te simti bine pe drum ca o plimbare pana la munca inseamna din start modul prin care iti transmiti o energie buna pentru un inceput de zi.
  2. In timpul programului vei simti la un moment dat o stare de somnolenta. Asa ca in numele nevoii de a-ti reveni din asta asculta muzica care te anima. Preferintele sunt diverse insa in orice caz se stie ca muzica este o reala terapie.
  3. Mancarea de pranz nu ar trebui sa fie una prea grasa. Asta pentru ca vei intampina starea de somnolenta. Asa ca cel mai indicat este sa consumi mai multe salate pentru ca acestea au aport de fibre, sunt satioase si iti ofera energie fara sa fie greu de digerat.
  4. Evita acele produse care iti ofera energie insa cu un risc. Asa ca uita de energizante sau chiar si de cafele si prefera spre exemplu varianta naturala de ceaiuri.
  5. Nu uita insa nici de somn. Orele implinite de somn intr-un ritm normal si de ce nu chiar rutina te ajuta sa tii pasul cu orice zi si nevoia de a munci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *