Zvonuri false din lumea Apple

Este un lucru destul de bine stiut; de fiecare data cand Apple se decide sa lanseze un produs sau un serviciu nou apar numeroase zvonuri cu privire la modul in care acestea funtioneaza si in privinta tehnologiilor implementate. Printre cele mai mari falsuri, sa le spunem le puten enumera pe urmatoarele:

  • Unul astfel de zvon era acela care spunea ca Apple va retrage de pe piata Apple iPod Classic. Conform acestui zvon, Apple urma sa retraga de pe piata iPod-ul Classic pana la sfarsitul anului 2013. Acest lucru a mai fost precizat anii trecuti dar nu s-a intamplat. Asa s-a intamplat si in acest an, vremea a trecut si iPad Classic este inca printre noi.
  • Un alt zvon care a fost unul destul de controversat a fost acela ca Apple avea de gand sa lanseze Iphone 5c in China in cel de-al treilea trimestru al anului trecut la pretul de doar 500 de dolari. Telefonul a fost lansat in China, dar la inceputul anului 2014 si avea pretul de 749 de dolari. Era practic imposibil ca telefonul sa fie comercializat pentru 400-500$ in China avand in vedere ca acesta a fost lansat in USA la pretul de 549$ deblocat.
  • De asemenea, a fost un alt zvon in legatura cu lansarea pe piata a telefonului iPhone 5. Se spunea ca acesta va veni cu un design de tip „teardrop” si ca va avea un design hardware schimbat in totalitate. Toate cele 3 parti ale acestui zvon au fost spulberate cand in loc de iPhone 5, Apple a lansat iPhone 4S, care nu a avut un desing „teardrop” si in acelasi timp nu a avut schimbat modul hardware in care erau amplasate diversele componente.

Acestea au fost printre cele mai mediatizate stiri si zvonuri in legatura cu telefonul Apple, chiar daca acestea s-au adeverit sau nu, cumparatorii tot au cumparat produsele Apple ca si cum ar fi fost ultimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *